Moje myšlienky

Všetko si prečítaj v obrázkoch, ktoré pre nás vytvorila Alenka @alena.hejlova.3 ďakujem :)

Ani neviem nájsť nové slová, ktoré by opísali túto konferenciu, pretože Petronela Vargová ako jej organizátorka to na svojom webe vystihla perfektne. Tak ešte dodám, že: v pohodlí domova môžeme vyriešiť svoje osobné starosti, zasmiať sa i si poplakať, zamieriť k svojim snom a túžbam :)

Pamätám si na prvé narodeniny nášho syna, kedy som objednala narodeninovú ovocnú tortu 🎂bez pridaného cukru a iných sladidiel. Poviem vám, ja som ju ochutnala a moc mi nechutila, len predsa sú moje chute už úplne inde. Naše deti sa však napchávali ostošesť. :)

Ach tie zúbky, najprv trápia naše miminká, potom keď konečne dorastú, v období 5-6 roku začnú mliečne vypadávať a bolestivé obdobie prerezávania sa zopakuje, najviac myslím trpia maminy pri svojich deťoch. Ako správne čistiť deťom zúbky od malička a ako si z toho spraviť rituál, ktorý sa premení na pevné pravidlo, tzv. dobroZVYK? :) Prečítajte si,...

Nech je akákoľvek doba, každá mamina chce pre svoje deti to najlepšie. A vyberáme čo najlepšie produkty, myslím teda zložením, nie reKLAMou. Pozrite sa na môj zoznam a nechajte sa inšpirovať. :) Peťka

Doma veľa pečiem a vymýšľam domáce sladkosti pre mňa a moje deti :) A rada sa o ne podelím aj s vami. Stačí sledovať recepty na blogu Fitshaker TU.

Priatelia našich duší, ako mi napadlo ich nazvať, sú konktakty na ľudí, ktorý majú podľa mňa Dar, ktorý vám pomôžu nájsť vašu cestu života, poukážu na chýbajúcu puzzlu vášho príbehu, či podporia vaše zdravie, a iné.

Knihy, ktoré sa oplatí mať doma pre ich hlbšiu myšlienku. Knihy, ktoré sa oplatí čítať opakovane. :) V zozname nájdete tie, ktoré som sama prečítala.

Keď sa náš Mišino porezal nožíkom (ani sa nepýtajte, sám si otvoril švajčiarsky nožík a nevieme ako), tak mu zelené potraviny pomohli so zahojením, pretože od Lenky poznám podobné zranenia, kedy pomohli, nakoľko obsahujú chlorofyl.

Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky